Verkoopprijs huis opvragen

Ontdek hier hoe u de waarde van uw huis kunt opvragen

U kunt naar de Kadasterpagina gaan om de verkoopprijs voor uw huis of nabijgelegen woningen binnen dezelfde postcode op te vragen. Dit overzicht wordt ook wel “inkoopprijsinformatie” genoemd. Deze informatie wordt inkoopprijsinformatie genoemd.

  • Gebied voor plotten
  • Zones met postcodes
  • Het huisnummer
  • De datum waarop de woning is verkocht
  • De verkoopprijs van een huis

Online aanvraag voor inkoopprijsinformatie

Informatie over de kadastrale verkoopprijs per adres, woning of pand kunt u in 2021 via een sms-dienst opvragen. U kunt dit op deze manier doen

Tekst: AANKOOPSUMM postcode>, huisnummer> en lettertoevoeging> t/m 8118

Voorbeeld postcode: AANKOOP SUMM 1234AB 12 A. Nadat u uw adres en aankoopprijs heeft geregistreerd, stuurt de sms de aankoopprijs naar u toe. Het kost 1,50. Als we de informatie hebben die nodig is om uw eigendom te lokaliseren en te beoordelen, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Vraag verkoopprijs, aankoopprijs, aankoopprijs via makelaar

Hoewel u de verkoopprijs van een huis online kunt opvragen, kunt u het beste met een makelaar praten om een waarde voor uw huis te krijgen. Uw vraag over de waarde van mijn huis kan perfect beantwoord worden door een makelaar. Een makelaar kan u ook een nauwkeurig beeld geven van de huidige verkoopprijzen en de woz-waarden. Een makelaar kan ook inzicht geven in de meest recente prijswijzigingen in een gebied.