vastgoedpro makelaar

VastgoedPro Makelaar

VastgoedPRO

VastgoedPRO verzamelt waardevolle informatie voor taxateurs, makelaars en andere professionals en deelt deze met haar leden. Via deze organisatie kunnen ook taxateurs en makelaars met elkaar in contact komen. De vereniging richt zich momenteel alleen op de twee belangrijkste beroepen van makelaars en taxateurs. Om de leden zo goed mogelijk bij te staan, is deze selectie gemaakt.

VastgoedPRO is een beroepsvereniging met meer ambitie. Daarom kunnen alle vastgoedprofessionals zich aansluiten bij VastgoedPRO. Zo kom je niet in een ongeorganiseerde sector terecht.

VastgoedPRO opereert niet alleen in de woningmarkt maar ook in het bedrijfsleven. De opdrachtgevers van VastgoedPRO zijn ook werkzaam in het agrarisch en commercieel vastgoed.

De belangrijkste focus van de vereniging is kwaliteitsborging, belangenbehartiging en het faciliteren van leden in hun beroep.

Waarvoor kan VastgoedPRO u helpen?

VastgoedPRO richt zich primair op taxateurs en makelaars, niet op opdrachtgevers. Werk je als makelaar, taxateur of andere professional en denk je dat het delen van informatie nuttig is? Deze beroepsvereniging is voor jou.

De organisatie bestaat uit een centraal management dat alle activiteiten overziet. Vervolgens wordt het onderverdeeld in twee secties: één voor de taxateur en één om als makelaar te dienen.

Het biedt ook drie kennisplatforms waar professionele collega’s elkaar regelmatig kunnen ontmoeten.

VastgoedPRO biedt de volgende platformen aan: Landelijk Vastgoed, Commercieel Vastgoed en Particulier Vastgoed. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen mensen hun ervaringen delen en organiseren ze vaak professionele activiteiten. Denk hierbij aan trainingen, cursussen en excursies.

Geschiedenis

VastgoedPRO is in 2009 ontstaan uit de fusie van de Landelijke Makelaars Vereniging en het Register Vastgoed Taxateurs. Het is energiek, jong en ambitieus. VastgoedPRO heeft dankzij haar fusiepartners al meer dan 25 jaar ervaring, ondanks dat het relatief nieuw is.

VastgoedPRO heeft geen gedragscode voor leden jegens niet-leden, in tegenstelling tot de NVM .

Een sterke filosofie en eigen kracht

VastgoedPRO heeft op dit moment geen georganiseerde sector die alle vastgoedgerelateerde beroepen dekt. De vereniging kan luisteren naar de behoeften en wensen van professionals door haar aandacht te richten op slechts een handvol beroepen. VastgoedPRO vindt niet dat iedereen gelijk behandeld moet worden.

De leden van deze onderafdeling kunnen ideeën uitwisselen en ondersteuning bieden met tools en materialen.

VastgoedPRO hecht veel waarde aan een sterke visie en zal in de toekomst blijven uitbreiden. Ze zeggen het zo: “Centraal waar het moet, decentraal waar het kan.”