Eigenaar woning achterhalen

Is het mogelijk om de eigenaar van de woning te identificeren?

Het is leuk, maar wie zou het huis eigenlijk bezitten? Het kan de eigenaar zijn, maar het is ook mogelijk dat iemand anders eigenaar wordt van het onroerend goed. Wat zijn de kosten om erachter te komen wie eigenaar is van een perceel? We zullen deze vragen op de pagina beantwoorden.

Is het mogelijk om de eigenaar van een huis gratis te achterhalen?

Het is niet mogelijk om de eigenaar van een huis gratis te vinden. Er zijn kosten aan verbonden. U kunt de eigenaar van een huis achterhalen door gebruik te maken van verschillende dienstverleners. U moet echter extra betalen voor gedetailleerde informatie zoals eigendom.

Deze informatie is waarschijnlijk afkomstig uit het Kadaster en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen, beide onderdeel van het Kadaster. Als u om de gegevens vraagt, worden er kosten in rekening gebracht. Het Kadaster geeft aanvullende informatie, naast basisgegevens zoals de oppervlakte en de WOZ-waarden. Voor 2,95 euro (prijs 2020) vindt u de echte eigenaar van uw eigendom. Voor de papieren versie moet u meer betalen, aangezien dit slechts een digitaal uittreksel is.

Zoek de eigenaar van het pand

Om de eigenaar van het commercieel onroerend goed te vinden, moet u dezelfde procedures volgen als privé-eigendom. De tenaamstelling van het commercieel onroerend goed zal waarschijnlijk verschillen, afhankelijk van wie het gebruikt. Dat kan een makelaar zijn of een vastgoedbeheerder. De contactgegevens van bedrijven die willen verhuizen, zijn online beschikbaar. U kunt ook contact opnemen met de eigenaar van een gebouw dat momenteel in gebruik is als u deze niet kunt traceren. Deze vraag is niet welkom als het een concurrent betreft.